Nyhetsarkiv

Beslut i februari

Resa till Romme för att pröva på skidåkning. Hjälp för att kunna fortsätta spela fotboll eller att kunna vara med på dom där ridlektionerna som förgyller livet. Några kan numera också cykla till skolan. Det är sånt du har hjälp till med denna gång.

Beslut i januari

Vinterkläder, skor, teater, utflykt, födelsedagskalas,  bad och kollo på sportlovet. Tänk vad mycket en lite gåva kan göra!

Allt detta har ni hjälpt till att förverkliga för en hel massa barn.

Fortsätt så!

Beslut i december

Den här månaden har du hjälp till att glädja väldigt många barn. En stor julfest med över 100 barn har fått hjälp med det som gör en fest, läsk, frukt, godis och fikabröd. Julmat, julklappar och  kläder att bära på julafton är också något som du hjälp till med. Andra har fått en cykel, någon kan fortsätta på fotbollen, en annan kan skjuta luftgevär en termin till och en kan gå på sin älskade musikundervisning ett tag till. Tack alla ni som gör det möjligt.

Beslut i november

Över 20 barn har tack vare ert engagemang fått möjlighet att delta i konståkning, fotboll, simning. Några har fått hjälp att köpa varma kläder andra kan delta i Junis dagkollo under julhelgen. Några har ni stöttat för att göra julfirandet lite trevligare.

Beslut i oktober

Denna månaden barn fått hjälp att delta på ridlektioner eller att spela fot- och handboll. En har fått hjälp till att delta på luftgevärsskytte. Några har fått en cykel och en har fått hjälp till ett par nya glasögon. Stort tack till er som gör det möjligt!

Beslut i september

Den här månaden får 31 barn från 15 olika familjer hjälp till att sätta guldkant på vardagen. Några kan äntligen åka på fotbollscup, en annan får gå på Gröna Lund. Kolmården och Påltorps hage är andra aktiviteter ni stödgivare hjälp till att realisera. Någon har fått hjälp till pianolektioner, några andra har fått cyklar, hjälm och lås. En familj har fått hjälp att äntligen ta barnen till det där äventyrsbadet de pratat om. Tack för er hjälp stödgivare, utan er hade detta inte gått!

Beslut i maj och juni

Tack vare er kan 39 barn göra en aktivitet tillsammans med någon förälder i sommar.
Inte nog med det, ni sponsrar halva kolloavgiften för 36 barn på Junis samt betalar för kollobussen i sex veckor.
Ni hjälper även till att realisera Monicas sommarresor till Parken Zoo, det är 28 barn med föräldrar.
Kontaktpersonerna har även laddat upp med sommarpengar, matcheckar och stor bunt med fikabiljetter.

Tack för att du valt att hjälpa via Bloom, nu kan många fler se fram emot sommaren!

Beslut i mars och april

Hur många barn som fått guldkant under mars och april vet vi inte. Nyköpings kommun skänkte Bloom 224 biljetter till Melodivestivalshowerna på Rosvalla 1-2 mars. Så med de övriga insatserna torde vi ha slagit något sorts rekord.
Förutom biljetterna som kommunen bidrog med så har ni bland annat hjälpt till med examenskläder, klippkort på badhuset och heldag med mamma.

Vi vill gärna dela med oss av några tackbrev vi fått, det är ändå ni som gör Bloom möjlig.

“Tack för pengar till julklappar till mina 2 döttrar, de fick kläder och nya sängbord. Utan er hjälp hade de inte kunnat få något.”

“Tack alla i Bloom som gjorde det möjligt att ha kalas på Busiz när sonen fyllde 9!”

“Tack så jättemycket för pengar så jag kunde köpa skor, kläder och några leksaker till min dotter i julklapp.”